Kaki Kiri.


Tipah bangun pagi itu dan dia sedar teman lelaki dia dah takda kat sebelah. Tipah cari kat dapur takda, toilet pun takda. Tipah try call, tapi tak dapat. Kemudian Tipah sedar ada nota yang di lekat kat tv. Dan nota tu kata..

'malam tadi aku saja merobek hati kau.
aku dapati hati kau dah busuk dan berulat.
aku rasa tak boleh ganti baru dah kot. sebab aku nak pegang pun geli'


Tiba tiba blackberry Tipah berbunyi. Mesej. Tipah bukak, dan mesej tu kata..

'good morning baby!
i dah bangun. hehe. you dah bangun?
boyfriend you ada rumah lagi eh?'

Tipah diam. Terpaku. Macam lidah dikerat habis!

4 ulasan:

Nurhanan Kamalia berkata...

hmm..tapi, sebenarnya, Tipah sayang yang mana?

Monster Globalisasi berkata...

nanti tipah pulak yang tertipu..

Muhamad Aizie berkata...

blur; tipah tertipu (!)

s.u.h.a berkata...

tipah selalu tertipu.